Natisni

Ovtarjeve dobrote

Nakup na kmetiji

ovtarjeve dobroteNeposreden nakup na kmetiji je več kot le dober nakup. Srečanje s ponudniki na njihovi domačiji je lahko posebno doživetje, saj poleg pridelkov in izdelkov vedno prejmete še kak koristen in zanimiv nasvet, napotek ali recept. Ogledate si lahko tudi domače živali in se seznanite z delom na kmetiji — morda vas bo zamikalo tovrstno življenje. Če niste vsak dan v stiku z naravo in s kmečkim okoljem, bo tak obisk za vas, še posebej pa za vaše otroke, zares posebno doživetje, ki ga ne boste kar tako pozabili. Zato pa se boste vedno znova vračali z veselim pričakovanjem.

 

Dostava na dom

ovtarjeve dobroteOb službenih in družinskih obveznostih sredi hitrega tempa življenja pogosto nimate časa poskrbeti zase in za svoje zdravje. Prav tako ne za nakup lokalno pridelane hrane, ki pa je v samopostrežnih trgovinah žal ni najti, temveč je na voljo le na kmetijah. Zato pa naši kmetje poskrbijo za vas in pomagajo tako, da vam po vnaprejšnjem dogovoru dostavijo vse želene pridelke in izdelke prav do vrat vašega doma oz. na dogovorjeno lokacijo.

 

 

Nakup na tržnici

ovtarjeve dobroteSrečanje kupca s kmetom — branjevcem ali s kmetico — branjevko na tržnici je posebna priložnost za izmenjavo koristnih izkušenj in nasvetov bodisi v zvezi s pripravo hrane ali z opravili na vrtu oz. polju. Nekateri ponudniki iz kataloga so vam na voljo na naslednjih lokacijah:
  • glavna tržnica Maribor,
  • ekološka tržnica na Glavnem trgu (petek, dop.),
  • ekološka tržnica v Europarku (sreda, pop.).

 

 

Nakup na lokalnih sejmih in prireditvah

ovtarjeve dobrotePonudniki z veseljem predstavijo svoje blago in tržijo z njim na lokalnih prireditvah, kot so božični sejem, velikonočni sejem, kmetijsko-obrtniški sejem idr. Srečate pa jih lahko tudi na raznih žegnanjih in ob občinskih praznikih, ki jih prirejajo občine znotraj območja LAS Ovtar (Benedikt, Cerkvenjak, Lenart, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah in Sveti Jurij v Slovenskih goricah).

 
Kontakt

Društvo za razvoj podeželja
LAS OVTAR Slovenskih goric
Trg osvoboditve 9
2230 Lenart v Slovenskih goricah
Telefon: 059 128 773
E-Mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktni obrazec

Grbi občin

obcine logotipi