Prispevki

Natisni

Jesenska strokovna ekskurzija

Bili smo na jesenski strokovni ekskurziji

Člani Društva za razvoj podeželja LAS Ovtar Slovenskih goric in partnerji novoustanovljenega LAS Ovtar Slovenskih goric smo se 11. oktobra 2016 odpravili na strokovno ekskurzijo po občinah, ki so se na novo priključile v LAS Ovtar Slovenskih goric: Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Duplek, Pesnica in Šentilj.

DSCN6079

Natisni

Do konca oktobra 2016 pričakujemo potrditev SLR

Do konca oktobra 2016 pričakujemo potrditev SLR

Vodilni partner LAS Ovtar Slovenskih goric je s koordinacijskim odborom CLLD (sestavljen s predstavniki MKGP in MGRT) te dni uskladil še zadnje dopolnitve Strategije lokalnega razvoja (SLR) LAS Ovtar Slovenskih goric za obdobje 2014-2020.

Natisni

Festival slovenskih LAS

Festival slovenskih LAS 2016

V petek in soboto, 9. in 10. septembra 2016 je v Slovenski Istri – v Marezigah in Kopru potekal letošnji Festival slovenskih LAS, ki je na enem mestu zbral predstavnike Lokalnih akcijskih skupin (LAS) iz 7 evropskih držav. Iz LAS Ovtar Slovenskih goric sta se festivala udeležili predstavnici Društva za razvoj podeželja LAS Ovtar Slovenskih goric: Lidija Šipek, podpredsednica društva in Renata Vajngerl, tajnica društva.

Natisni

Obvestilo o razstavi

Razstava likovnih del, ki so prispela na natečaj za otroke in mladostnike na temo »Tajna poroka in Friderikov odhod na vojsko« v okviru projekta Agatinih skrivnosti,  je prestavljena v Knjižnico Lenart (Penova dvorana) in bo na ogled do konca septembra.

Vabljeni k ogledu!

Natisni

Zahvala obiskovalcem

27. avgusta 2016 smo odstirali tančice Agatinih skrivnosti

AgatineSkrivnosti27082016 6

Že četrto leto zapored je gledališka uprizoritev nesrečne ljubezni med Agato in Friderikom na prav poseben način nagovorila veliko število obiskovalcev in pohodnikov, ki jih privlačijo romantika, zgodovina, kultura, naravne lepote, pohodništvo, umetniško ustvarjanje, literatura in še kaj. 

Grbi občin

obcine logotipi