Prispevki

Natisni

Potrjene operacije 2 JP - sklad EKSRP

SEZNAM POTRJENIH OPERACIJ 2. JAVNEGA POZIVA (EKSRP) LAS OVTAR SLOVENSKIH GORIC

Obveščamo vas, da je Upravni odbor LAS Ovtar Slovenskih goric na svoji 6. seji, dne 19. 12. 2017, pripravil seznam vseh potrjenih operacij v postopku 2. Javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območjih občin, Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Lenart, Pesnica, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj, ki so povezane v lokalno akcijsko skupino LAS Ovtar Slovenskih goric, v letu 2017, sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP), ki bodo v končno odobritev operacije predloženi pristojnemu organu, t.j. Agenciji Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja.

Natisni

1. javni poziv LAS Ovtar – sklad ESRR

1.  javni poziv LAS Ovtar – sklad ESRR

 1.  J A V N I  P O Z I V

za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območjih občin: Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Lenart, Pesnica, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj, ki so povezane v lokalno akcijsko skupino LAS Ovtar Slovenskih goric v letih 2017 in 2018, sofinanciranih iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR)

Datum objave: 18. 12. 2017

1. rok za oddajo vlog: 18. 1. 2018

2. rok (zadnji) za oddajo vlog: 28. 2. 2018

Natisni

Prva sprememba SLR

Prva sprememba Strategije lokalnega razvoja LAS Ovtar Slovenskih goric

V skladu z 18. členom Uredbe o izvajanju lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost v programskem obdobju 2014-2020, lahko LAS enkrat letno predlaga spremembo Strategije lokalnega razvoja (SLR). Predlagane spremembe morajo izhajati iz spremenjenih okoliščin na območju LAS. Vse spremembe SLR morajo biti na kratko opisane in utemeljene na preglednici, ki jo najdete v prilogi spodaj. Opisan mora biti tudi vpliv sprememb na doseganje ciljev, ki so zastavljeni v SLR.

Vse zainteresirane iz območja LAS Ovtar Slovenskih goric tako pozivamo, da podate svoje predloge za spremembo SLR. Predloge pošljite na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do torka 12. 12. 2017.

Natisni

10. božično - novoletni sejem v Lenartu

VABILO - božično-novoletni sejem 

Leto je naokrog in pred vrati je praznični december - čas lepih želja, nakupovanj in obdarovanj – čas obiska božično-novoletnega sejma! V Društvu za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric in Razvojni agenciji Slovenske gorice tudi letos želimo razveseljevati naše obiskovalce skupaj z vami – pridelovalci, predelovalci, rokodelci in ostalimi razstavljavci na tradicionalnem božično-novoletnem sejmu, ki je letos jubilejni 10. po vrsti.  

Bozicnisejem 2016_15

Grbi občin

obcine logotipi