• LAS OVTAR SLOVENSKIH GORIC 2014-2020

  • Lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost (CLLD)
  • pogodbeno partnerstvo
  • vključenih območje 10 občin
  • sprejeta Strategija lokalnega razvoja
  • javni pozivi za črpanje sredstev iz EKSRP,ESRR
  • na voljo do 2.768.495,37 EUR sredstev
 • NA SEJMU AGRA

  LAS Ovtar Slovenskih goric se že več let predstavlja na sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Številni obiskovalci Ovtarjevega razstavnega prostora lahko okušajo izbrane dobrote Slovenskih goric: vrhunsko vinsko kapljico, še toplo slovenskogoriško gibanco, potice, salame in ostale dobrote naših kmetij in mojstrov.

 • OSREDNJE SLOVENSKE GORICE VABIJO

  Vinorodne in sadjarske kraje odkrivajte na pohodniških, različnih tematskih in kolesarskih poteh. Med potepanjem po gričih in dolinah se ustavite v vinotočih, na ekoloških, turističnih in izletniških kmetijah, ob jezerih, gozdovih, na poljih ali v trških jedrih. V izobilju boste odkrivali tudi odlična vrhunska vina in kulinariko. Vabljeni!

Natisni

Zapisnik ocenjevalne komisije - 1 JP ESRR

ZAPISNIK 12. SEJE OCENJEVALNE KOMISIJE LAS OVTAR SLOVENSKIH GORIC

Na 1. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev SLR LAS Ovtar Slovenskih goric, v letu 2017 in 2018, sofinanciranih iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR) je do izteka prvega roka (18. 1. 2018) prispelo 10 vlog za prijavo operacije. Vse vloge bo pregledala ocenjevalna komisija, preverila njihovo administrativno popolnost in jih ocenila skladno s kriteriji in lokalno razvojno strategijo.
Natisni

1. JAVNI POZIV LAS OVTAR - PROBLEMSKO OBMOČJE (SKLAD EKSRP)

 1. JAVNI POZIV LAS OVTAR - PROBLEMSKO OBMOČJE (SKLAD EKSRP)

 1.  J A V N I  P O Z I V

za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS Ovtar Slovenskih goric na problemskem območjusofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP)

Datum objave: 17. 1. 2018

Rok za oddajo vlog: 19. 2. 2018

Natisni

Delavnica za prijavitelje operacij

DELAVNICA

4. januarja 2018 je Razvojna agencija Slovenske gorice - vodilni partner LAS Ovtar Slovenskih goric, izvedla delavnico za prijavitelje operacij na 1. Javni poziv LAS Ovtar Slovenskih goric - sklad ESRR. V prvem delu delavnice so bile podane osnovne informacije o javnem pozivu in pogojih prijave ter v nadaljevanju še o najpogostejših napakah, ki so se pojavljale pri prejšnjih javnih pozivih.

Gradivo:

Delavnica_za_prijavitelje-_1._javni_poziv_ESRR.pdf

Kontakt

Društvo za razvoj podeželja
LAS OVTAR Slovenskih goric
Trg osvoboditve 9
2230 Lenart v Slovenskih goricah
Telefon: 059 128 773
E-Mail naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Kontaktni obrazec

Grbi občin

obcine logotipi