Prispevki

Natisni

KOMARNIK - TERENSKE VAJE

TERENSKO DELO  III., II. IN PRVE GIMNAZIJE NA KOMARNIKU

Vabimo vas, da se v soboto 10. junija 2017 udeležite terenskega dela in vodenega strokovnega ogleda  jezera Komarnik  pri Lenartu, ki ga organizirajo učitelji biologije in kemije III.,  II. in Prve  gimnazije Maribor v sodelovanju z zunanjimi sodelavci, priznanimi strokovnjaki.

Natisni

VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO

VABILO NA STROKOVNO EKSKURZIJO PO ZELENI SAVINJSKI DOLINI

Društvo za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric in Turistična agencija LEZE vabita na strokovno ekskurzijo po Savinjskem, ki bo v četrtek, 8. 6. 2017.

Natisni

Obisk delegacije iz Češke v Slovenskih goricah

Obisk delegacije iz Češke v Slovenskih goricah

17. in 18. maja je Slovenske gorice obiskala sedemčlanska delegacija iz mesta Kdyně in LAS Český les. Delegacijo so sestavljali  župan mesta Kdyně Jan Löffelmann, direktorica LAS Český les Sylva Heidlerová  s kolegi in njihovi lokalni čebelarji. Gostitelja delegacije sta bila Karl Vogrinčič, predsednik komisije za apiterapijo pri Čebelarski zvezi Slovenije in Andrej Kocbek, predsednik Društva Ovtar Slovenskih goric.

DSC 1925

Natisni

Sejem KOS 2017

Spoznajte in okusite Ovtarjevo ponudbo na sejmu KOS 

kos 2017

Člane in simpatizerje Društva za razvoj podeželja Ovtar Slovenskih goric vljudno vabimo na 7. kmetijsko-obrtniški sejem KOS 2017, kjer boste deležni okusnih dobrot Ovtarjeve ponudbe iz dopolnilnih dejavnosti.

Program sejma v zloženki:

2017_zlozenka_KOS.pdf

 

Natisni

Zapisnik ocenjevalne komisije

Zapisnik 1. seje Ocenjevalne komisije LAS Ovtar Slovenskih goric

Na 1. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev SLR LAS Ovtar Slovenskih goric, v letu 2016, sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) je do izteka roka prispelo 21 vlog za prijavo operacije. Vse vloge bo pregledala ocenjevalna komisija, preverila njihovo administrativno popolnost in jih ocenila skladno s kriteriji in lokalno razvojno strategijo. 

Grbi občin

obcine logotipi