Prispevki

Natisni

Skupščina LAS Ovtar

2. redna seja Skupščine LAS Ovtar Slovenskih goric

V torek, 20. decembra 2016, je v večnamenski dvorani Knjižnice Lenart v Lenartu potekala 2. redna seja Skupščine LAS Ovtar Slovenskih goric v programskem obdobju 2014–2020.

Natisni

1. javni poziv LAS Ovtar

1. Javni poziv LAS Ovtar Slovenskih goric - sklad EKSRP

Objavljen je 1. Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja LAS Ovtar Slovenskih goric na območju občin: Benedikt, Cerkvenjak, Duplek, Lenart, Pesnica, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah in Šentilj, ki  so povezane v lokalno akcijsko skupino - LAS Ovtar Slovenskih goric, v letu 2016, sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

Besedilo javnega poziva in dokumentacijo najdete na povezavi: http://lasovtar.si/javni-poziv

Natisni

Praznično vzdušje

Praznično vzdušje na sejmu v Lenartu

Božično-novoletni sejem v Lenartu poteka ob petkih in sobotah v večernih urah, ko središče mesta razsvetljujejo številne modre in bele lučke. Praznični sejem, ki poteka v organizaciji Društva za razvoj podeželja LAS Ovtar Slovenskih goric in Razvojne agencije Slovenske gorice, je odlična priložnost za druženje, okušanje dobrot Ovtarjeve ponudbe in nakup daril lokalnih ponudnikov.

Ne zamudite! Sejem bo potekal še v petek, 23. decembra 2016 med 16. in 21. uro. Vabljeni!

Bozicnisejem2016

Grbi občin

obcine logotipi