Prispevki

Natisni

9. OBČNI ZBOR DRUŠTVA

9. redni občni zbor društva

V sredo, 15. februarja 2017, je v večnamenski dvorani Knjižnice Lenart potekal 9. redni občni zbor Društva za razvoj podeželja »LAS Ovtar Slovenskih goric«. Poleg obravnave poročil o delu društva v letu 2016 (izvedene aktivnosti, finančno poročilo, poročilo nadzornega odbora in disciplinske komisije) ter načrta dela za leto 2017, je bil spremenjen tudi statut društva, saj le-ta ne opravlja več nalog lokalne akcijske skupine (LAS). Osnovno poslanstvo društva ostaja še naprej nespremenjena – to je razvoj Slovenskih goric ter povezovanje zainteresiranih posameznikov, kmetij, društev in inštitucij na območju 10 občin LAS Ovtar Slovenskih goric.

Natisni

Delavnice za prijavitelje

Delavnice za prijavitelje

Razvojna agencija Slovenske gorice kot vodilni partner LAS Ovtar Slovenskih goric je izvedla štiri delavnice za prijavitelje na 1. Javni poziv LAS Ovtar Slovenskih goric za izbor operacij  – sklad EKSRP. Delavnice so potekale v Lenartu, Vitomarcih, Pesnici pri Mariboru in na Sladkem Vrhu. Predstavljen je bila vsebina in namen javnega poziva ter pogojev za izbor operacij (projektov), sofinanciranih iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP) ter podana navodila, kako pripraviti operacijo (projekt) za prijavo na javni poziv LAS (vloga vlagatelja, vloga partnerjev, določitev aktivnosti, finančni načrt …).

Natisni

Drsališče v Lenartu

Zimsko veselje na drsališču v Lenartu

Organizator: Razvojna agencija Slovenske gorice d.o.o. – LAS OVTAR SLOVENSKIH GORIC

Kdaj: 10. februar 2017 – 6. marec 2017

Na Trg osvoboditve v Lenartu vas vabi drsališče v velikosti 11 x 20 m. Na voljo bo tudi izposoja drsalk. Za ponudbo bodo poskrbeli vinogradniki iz Slovenskih goric!

DrsalisceLenart

Natisni

Občni zbor - najava

Najava Občnega zbora društva

9. redni OBČNI ZBOR članov Društva za razvoj podeželja »LAS Ovtar Slovenskih goric« bo potekal v sredo, 15. februarja 2016 ob 17. uri v večnamenski dvorani Knjižnice Lenart, Nikova ulica 9 v Lenartu.

Vljudno vabljeni!

Na Občnem zboru bodo potekale nadomestne volitve za enega člana Disciplinske komisije. Člane društva pozivamo k podaji predlogov imen kandidatov (ti se morajo s kandidaturo strinjati). Rok za oddajo je do pričetka občnega zbora.

Natisni

Vabilo na delavnice za prijavitelje

Vabilo na delavnice za prijavitelje na Javni poziv LAS Ovtar Slovenskih goric – sklad EKSRP

Za prijavitelje bodo organizirane delavnice za pripravo vlog za prijavo na operacije:

-          v sredo, 25. januarja 2017, ob 15.30 uri v Centru Slovenskih goric, Trg osvoboditve 9, Lenart v Slovenskih goricah.

-          v ponedeljek, 30. januarja 2017, ob 9:00 uri v sejni sobi občine Sv. Andraž v Slovenskih goricah, Vitomarci 71, Vitomarci.

-          v torek, 31. januarja 2017, ob 15:00 v večnamenskem kulturnoturističnopodjetniškem centru Pesnica (kulturni dom), Pesnica pri Mariboru 41, Pesnica pri Mariboru.

-          v sredo, 1. februarja 2017, ob 15:30 uri v sejni sobi Večnamenske zgradbe za društvena dela (VNZD), Sladki Vrh 9 B, Sladki Vrh.

-          v ponedeljek, 6. februarja 2017, ob 15:00 v sejni sobi občine Duplek, Cesta 4. julija 106, Spodnji Duplek.

Obveščamo vas, da delavnica v Dupleku zaradi bolezni odpade. Hvala za razumevanje!

Grbi občin

obcine logotipi